tiistai 21. helmikuuta 2012

Pure DKNY

DKNY:n uutuustuoksu Pure Verbena Basil on ihanan kevyt ja puhdas tuoksu. Nimensä mukaisesti tuoksussa on käytetty verbenaa ja basilikaa ja näiden tuoksua on tasapainoitettu hienostuneen kevyellä kukkaisrakenteella. Tätä tuoksua on mukava suihkautella suihkun jälkeen koko kroppaan, koska tuoksu on niin miellyttävän raikas.

Tässä tuoksussa on muutakin hyvää kuin pelkkä tuoksu, nimittäin tällä tuoksulla tehdään myös hyväntekeväisyyttä. Tuoksun ainesosaa saadaan Afrikan Togosta, jossa yli kolmannes ihmisistä elää köyhyydessä. Yli puolet asukkaista on naisia, mutta kultturi ja talous ovat miesvaltaisia. Verbena basilin tuotto työllistää naisia ja auttaa niaisia näissä paikallisyhteisöissä. Pure DKNY tekee yhteistyötä myös CARE hyväntekeväisyyssäätiön kanssa, jossa erityishuomio kohdistetaan köyhien naisten parissa työskentelyyn. Aikaisemmin ilmestyneellä Pure DKNY "A drop of Vanilla" -tuoksulla on myös autettu köyhien maiden naisia työllistämällä heitä vaniljan viljellyllä tuoksua varten.

Lisäksi Pure -tuoksuissa on huomioitu ekologisuus, materiaalit ovat ympäristöystävällisiä ja kaiken voi kierrättää. Pakkauksen pahvi on valmistettu sertifioidun metsän puista tehtaassa, joka käyttää vaihtoehtoista energiaa, tekstit on painettu orgaanisella musteella ja tuoksupakkauksen päällä oleva sellofaani on uusiutuvaa selluloosaa.

Hienoa, että myös tuoksuhyllyltä voi löytää eettisen ja hyväätekevän pullon!

kuvat googlaamalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti