keskiviikko 22. helmikuuta 2012

BB-cream

Tämän kevään hitti ihonhoidossa on ehdottomasti uudet BB-voiteet. BB-voide on alunperin kheitetty Etelä-Koreassa erittäin herkälle iholle, jonka avulla on saanut tasoitettua ihon sävyä esimerkiksi ihon laserleikkausarpiin. Aasiassa BB-voiteet ovat jo pitkään olleet yksi suurimmista ihonhoitotrendeistä ja nyt meilläkin on mahdolllisuus näitä päästä kokeilemaan. Tiedän ainakin kolmen eri merkin BB-voiteet, jotka tulevat tänä keväänä tänne Suomeen. Useimmat ovat varmasti jo kuulleet Garnierin BB-voiteesta, joka on saanut huiman suosion, mutta sen lisäksi myös Estee Lauderilta on tullut kyseinen voide ja Diorilta se on tulossa.

Alkuperäisesti BB on lyhenne sanoista blemish balm, blemish base tai beblesh balm. Dior käyttää nimeä Beauty Balm, Estee Lauder Beauty Benefit ja Garnier Blemish Balm. BB-voiteen idea on olla monitoimituote, eli se hoitaa, suojaa ja tasoittaa. 

Diorin voide sisältää kasviuutteita, jotka on yhdistetty seerumiksi, joka lupaa kosteuttaa, tuoda kimmoisuutta ja suojan vapaita radikaaleja vastaan. Voide tuo heleyttä ja tasoittaa ihon pinnan ja siinä on suojakerroin 30. Diorin voiden sisältää paljon pigmenttejä, joten se on peittävämpi kuin tavallinen sävyttävä päivävoide. Kiireiselle tai paljon matkustavalle voide on kätevä koska se korvaa kosteusvoiteen, aurinkosuojavoiteen ja meikkivoiteen.


Estee Lauderin BB-voide tasoittaa ihon läpikuultavasti, tuo heleyttä valoaheijastavalla ominaisuudellaan. Se sisältää samat antioksidantit kuin muutkin Day Wear -sarjan tuotteet ja suojaa vapailta radikaaleilta. Voide tasapainottaa ihoa ja se on täysin öljytön, mutta samalla kuitenkin syväkosteuttaa ihoa. Tässä on suojakerroin 35.


Garnierin voide tasoittaa ihon sävyä, häivyttää ihon pieniä virheitä, kosteuttaa ja heleyttää. Tässä on näistävoiteista pienin suojakerroin, eli 15.


kuvat googlaamalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti