lauantai 1. kesäkuuta 2013

Uusi lemppari meikkivoide

Nyt on valmistettu jotain aivan mahtavaa, nimittäin Yves Saint Laurentin uusin meikkivoide Le Teint Touche Éclat (on ollut markkinoilla jo viime syksystä). Kyseisessä meikkivoiteessa on käytetty samaa tekniikkaa kuin YSL:n kulttituotteessa Touche Éclat valokynässä, meikkivoide on siis valoaheijastava ja kevyt. Aikaisempi kuuluisa ja suuren suosion saanut valoaheijastava meikkivoide, Lancômen Teint Miracle, tuntuu ja näyttää tähän meikkivoiteeseen verrattuna paksummalta. YSL:n meikkivoide on ihanan kevyt, mutta kuitenkin peittää ihon epätasaisuudet hyvin, se näyttää hyvin luonnolliselta ja tuo sitä kaivattua ja tällä hetkellä meikissä niin trendikästä hehkua kasvoille. Sopii loistavasti kuultavaksi meikkipohjaksi näin kesäaikaan, ja kuultavuuden saa säilymään kauniina, kun vain muistaa käyttää puuteria aivan kevyesti meikin päällä.



YSL:n nettisivuilla meikkivoiteesta kerrotaan näin: "For the first time, the magic light of Touche Éclat is in a foundation. Infused in a weightless fluid, Touche Éclat foundation targets shadowy areas and highlights the contours of the face. With buildable coverage and free of opaque fillers, this foundation's perfecting texture evens the complexion and helps conceal imperfections, enhancing your skin's natural beauty. Available in 17 shades with SPF19 broad spectrum UVA/UVB protection."

Alemmassa kuvassa olen käyttänyt kyseisen meikkivoiteen sävyä B30.


Ja tässä vielä meikkivoiteen virallinen mainoskuva. Sävyjä löytyy siis 17, mutta kaikki sävyt eivät ole Suomessa saatavilla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti