torstai 21. huhtikuuta 2011

Dior Bronze


Dior on tänä keväänä lanseerannut uudistetut aurinkosuojatuotteet. Uutuuksia pääsin testailemaan jo tammikuussa, mutta tänään voide oli käytössä ensimmäistä kertaa ihan oikeassa tehtävässään. Ulkona tuulettomalla kohdalla oli ihan T-paitakeliä ja pääsin käsivarsille jo laittamaan tätä uutta voidetta. Ihastuin voiteeseen jo silloin kun sitä ensimmäistä kertaa pääsin testaamaan. Koostumus on kevyt eikä jätä ihoa yhtään rasvaiseksi, vaan imeytyy ihoon saman tien, tuoksu on todella miellyttävä ja on peräisin kukista (tiaré -kukkia Polynesiasta ja kau pe -kukkia Marquise -saarilta). 

Voiteessa on sekä UVA- että UVB -suoja ja se sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja vapailta radikaaleilta. Kannattaa muistaa että aurinko on kaikista vanhentavin tekijä iholle, joten on tärkeää muistaa ihon hyvä suojaus. Lisäksi voide lupaa syventää rusketusta ja pidentää rusketuksen kestoa. Koostumus on vettä hylkivä. Sarjasta löytyvät omat voiteensa sekä kasvoille että vartalolle ja molemmissa on suojakerroin SPF 15 ja SPF 30. SPF 15 voiteiden koostumus on kevyempi kuin 30 -kertoimella olevan. 

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Trendikynnet

Kevät ja auringonpaiste saa haluamaan uusia, pirteämpiä sävyjä myös kynsiin. Kokeilin Make Up Storen lakan Elin -sävyä, joka on täydellinen hieman oranssiin taittava punainen. Tämä sävy onkin yksi kevään trendeistä, kannattaa kokeilla myös huulilla ja saa helposti päivitettyä meikkityyliään. Lakan päällä on Snowcrystalin Brilliant shine top coat, jolla saa kivan kiillon kynsiin.

 


Kynsilakan kuivuessa on aikaa syventyä uusiin lehtiin... :)

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Tuuheutta hiuksiin

Aivan huippuhyvä uusi hiuspuuteri Got2be on tullut kauppoihin Schwarzkopfilta. Puuterista on tullut muutamakin eri versio, mutta itse olen kokeillut tuuheuttavaa volumizing styling powderia. Ja tämä todellakin toimii, ohuista pohjoismaalaisista lättänä hiuksistakin saa muutamassa sekunnissa ilmavat ja tuuheat. Tämän tuotteen avulla olen myös pystynyt venyttämään hiusten pesupäivää, koska tuote imee rasvaa hiuspohjasta. Toimiva ja helppokäyttöinen tuote! Sarjasta on myös tullut uusi kuivashampoo, jonka olen myös testannut ja ihan hyvin toimi sekin.



kuvat täältä ja täältä

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Apua iho-ongelmiin

Jos kärsit iho-ongelmista ratkaisu ei välttämättä löydy oikeanlaisista kosmetiikkatuotteista. Vaikka olisit valinnut oikean ihotyypin mukaiset ihonhoitotuotteet ja muistaisit viikottaisen kuorinnan ja naamion, iho-ongelmat saattavat silti jatkua. Moni saa avun lääkkeistä, mutta lääkkeet auttavat yleensä vain väliaikaisesti ja kun lääkekuuri on ohi, monien iho-ongelmat palaavat. Ja lääkkeet ovat lääkkeitä, eivätkä aina sivuvaikutuksineen paras ratkaisu elimistölle.

Ratkaisu ongelmaan saattaa löytyä myös ruokavaliosta. Ja mikä olisikaan parempi kuin terveellisempi ruokavalio, jonka myötä iho-ongelmatkin katoaisivat? Michael van Straten ja Barbara Griggs ovat kirjoittaneet kirjan Superruokia syömällä terveemmäksi. Kirjassa ei kirjoiteta nyt trendiin nousseista superruoista, vaan kirjassa kerrotaan ihan perus perunasta ja porkkanastakin ja niiden hyvistä ominaisuuksista.


Kirjassa on kerrottu laajasti eri ruoka-aineista ja niiden vaikutuksista, lisäksi kirjassa on reseptejä, joissa on käytetty näitä terveellisiä ruoka-aineita. Jokaisen ruoka-aineen ja reseptin kohdalla on myös lueteltu mihin ongelmiin ne auttavat. Kirjasta löytyy ohjeet mitä kannattaa syödä ja mitä kannattaa välttää ongelmasta riippuen. Seuraavassa kuvassa näkyy ongelmat, joihin kirjassa neuvotaan parempia ratkaisua ruokavalion avulla.



Iho-ongelmiin kirjassa suositellaan erityisesti seuraavia ruokia:


  • mansikat
  • meloni
  • avokado
  • vesikrassi
  • porkkana
  • hirssi
  • kaura
  • kurpitsansiemenet
  • idätetyt siemenet
  • rasvainen kala
  • voikukka

Näiden pitäisi myös auttaa:

  • Hedelmät appelsiini, aprikoosi, kiivi, nektariini, papaija, persikka, viinirypäleet
  • Vihannekset itämäiset salaattivihannekset, kaali, lanttu, nokkonen, parsakaali, pinaatti, selleri, tomaatti, valkokaali, vesikrassi
  • Viljat hirssi, tattari, täysjyvävehnä, vehnänalkiot
  • Pähkinät, siemenet hasselpähkinät, saksanpähkinät
  • Yrtit persilja, salvia, sellerinsiemenet, timjami

Lisäksi kirjassa on lueteltu ruoka-aineita, jotka ovat usein osallisina iho-ongemissa. Näitä tuotteita olisi siis tärkeä välttää:

  • Maitotuotteet ja kananmunat
  • Liha ja eläinrasvat
  • Sokeri
  • Kahvi ja tee
  • Alkoholi
  • Äyriäiset

Jos innostusta riittää ja ihonkuntoa haluaisi parantaa, kannattaa testata ruokavaliota aluksi vaikka kahden viikon ajan. Eli kahden viikon ajan välttää kaikkia riskiruokia ja lisätä noita hyviä ruokia ruokavalioonsa ja katsoa huomaako kahden viikon jälkeen parannusta ihossaan.





tiistai 5. huhtikuuta 2011

Buxom lips

Yksi suosikki huulikiiltoni on Bare Escentualsin Buxom Lips. Suosikiksi se on päässyt ihan sen vuoksi, että kestää huulilla todella pitkään. Yleensä huulikiillot katoavat huulilta nopeasti, mutta tämän olen huomannut säilyvän huulilla tunteja kiillon laittamisen jälkeen. Kiillosta löytyy hyvä sävyvalikoima. Itseltäni löytyy sävy krystal, joka on kirkas huulikiilto ja kätevä kun sen voi laittaa minkä tahansa huulipunan päälle tuomaan kiiltoa. Tämän kiillon pitäisi myös turvottaa huulia, yleensä turvottavat kiillot aiheuttavat pientä pistelyä huulilla, mutta tämä ei ainakaan minulla ole pistelyä aiheuttanut. Toisaalta en kyllä ole mitään huulten pullistumistakaan huomannut. Huulikiillossa on aika erikoinen, makea tuoksu, mutta siihen tottuu nopeasti, eikä se ainakaan itseäni ole haitannut.


kuva täältä