torstai 21. huhtikuuta 2011

Dior Bronze


Dior on tänä keväänä lanseerannut uudistetut aurinkosuojatuotteet. Uutuuksia pääsin testailemaan jo tammikuussa, mutta tänään voide oli käytössä ensimmäistä kertaa ihan oikeassa tehtävässään. Ulkona tuulettomalla kohdalla oli ihan T-paitakeliä ja pääsin käsivarsille jo laittamaan tätä uutta voidetta. Ihastuin voiteeseen jo silloin kun sitä ensimmäistä kertaa pääsin testaamaan. Koostumus on kevyt eikä jätä ihoa yhtään rasvaiseksi, vaan imeytyy ihoon saman tien, tuoksu on todella miellyttävä ja on peräisin kukista (tiaré -kukkia Polynesiasta ja kau pe -kukkia Marquise -saarilta). 

Voiteessa on sekä UVA- että UVB -suoja ja se sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa valon aiheuttamalta ikääntymiseltä ja vapailta radikaaleilta. Kannattaa muistaa että aurinko on kaikista vanhentavin tekijä iholle, joten on tärkeää muistaa ihon hyvä suojaus. Lisäksi voide lupaa syventää rusketusta ja pidentää rusketuksen kestoa. Koostumus on vettä hylkivä. Sarjasta löytyvät omat voiteensa sekä kasvoille että vartalolle ja molemmissa on suojakerroin SPF 15 ja SPF 30. SPF 15 voiteiden koostumus on kevyempi kuin 30 -kertoimella olevan. 

1 kommentti:

  1. Doze Pharmacy Says
    Buy in Doze Pharmacy Online Generic Medicine and Online Prescription drugs From the Best Online Pharmacy. Trusted & top-Rated drugstore Online of Generic Medicine. We ship already in USA, uk, Singapore, Canada, Africa,and so more countries via private shipping methods using.
    Isotroin 20mg Capsule (Isotretinoin)

    Cenforce 100mg Soldenafil 100mg Tablets

    Iverheal 6mg Tablet (Ivermectin)

    Vidalista 40mg Tablet (Tadalafil)

    Vigora 100mg Tablet (Sildenafil)

    Super Vidalista Tablet (Tadalafil/Dapoxetine)

    Men's Health
    more please visit the web site

    Doze Pharmacy

    VastaaPoista