perjantai 18. maaliskuuta 2011

Paras silmänrajauskynä

Suosikkini silmänrajauskynistä on Lancômen Le Crayon Khôl. Se on ihanan pehmeä ja väriä tulee helposti, kynän jälkeä voi pehmentää, mutta se myös pysyy paikallaan. Vaikka silmät vuotaisivat, niin alaluomellakin rajaus pysyy siistinä paikallaan, eikä lähde valumaan. Aivan huippukynä!


kuva täältä

Kesätunnelmaa

Voisin pukeutua koko kesän tälläisiin Dolce & Gabbanan kesämekkoihin. Valkoinen mekko pitsisomisteilla on helppo ja klassinen valinta melkein minne vain, lukuun ottamatta häitä (ellei sitten ole itse morsiamena). Nyt sitten metsästämään vastaavia, ehkä joltain muulta merkiltä kuin Dolce & Gabbanalta.




kuvat style.com

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Uusi itseruskettava


Kokeilin ensimmäistä kertaa Decléorin itseruskettavaa voidetta. Voidetta voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Itseruskettavan käytössä ensimmäisenä huomio kiinnittyy yleensä tuotteen tuoksuun, koska yleensä kaikissa itseruskettavissa on samatyyppinen voimakas, epämiellyttävä tuoksu, joka säilyy iholla hyvin pitkään. Tässä voiteessa tuoksu oli myös voimakas, mutta ei yhtään tyypillinen itseruskettavan tuoksu, vaan omasta mielestäni miellyttävämpi. Voide kuivui aika nopeasti ja vaatteet sai puettua aika pian levityksen jälkeen. Oma ihoni on aika vaalea ja yhdestä levityskerrasta sain jo tarpeeksi väriä. Purkin kyljessä olevassa ohjeessa neuvotaan levittämään tuote 2-3 kertaa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Plussaa tässä tuotteessa on, että se ei sisällä mineraaliöljyjä eikä väriaineita.

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Bobby Brown Makeup manual

Amerikkalaisen meikkitaiteilijan, Bobby Brownin, kirja Bobby Brown Makeup manual, on loistava meikkikirja ihan kenelle vaan. Kirjassa on hyvät selkeät opastukset meikin tekoon, paljon hyviä vinkkejä ja vastauksia yleisiin ongelmiin meikkauksessa. Kuvat ovat laadukkaita ja meikin teko kuvattu selkeästi vaihe vaiheelta. Laajan meikkiopastuksen lisäksi kirjassa kerrotaan ihon toiminnasta, ihotyypeistä, ruokavaliosta ja elämäntavoista, jotka vaikuttavat ihoon. 





Violetti silmämeikki

Violetti on yksi kevään trendiväreistä silmämeikissä. Kokosin tähän muutamia inspiraatiokuvia violeteista silmämeikeistä. Kaikissa meikeissä huomio on kiinnitetty silmiin, koko muu meikki on tehty luonnoliseksi. Poskipunissa on käytetty hentoa roosan sävyä ja huulilla luonnollista nude sävyä.








sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Diorskin Nude

Diorin peitevoide, Diorskin Nude Skin Perfecting Hydrating Concealer (oi mikä nimi), on yksi suosikkini peiteaineista. Se on ihanan ohutta, mutta kuitenkin sisältää paljon pigmenttiä, eli on myös hyvin peittävää. Lisäksi tuote on kosteuttava, minkä vuoksi sopiikin loistavasti peittämään tummia silmänalusia. Voide levittyy silmänalusille tasaisesti, eikä paakkuunnu juonteisiin silmänympärysiholle ja kosteuttaa ihoa. Aivan huipputuote!




kuvat täältä ja täältä

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Broadway nails

Kaipasin vähän vaihtelua kynsiin ja kokeilin Broadway nails -merkkisiä kynsitarroja. Tarroilla on kiva koristella kynsiä, koska ne ovat niin helpoja käyttää. Lakkana on Opin Aphrodite's pink nightie.





perjantai 11. maaliskuuta 2011

Asenteesta kosmetiikkaan

Haluaisin vielä kirjoittaa ajatuksia suomalaisten asenteesta kosmetiikkaan ja suomalaisesta ruuasta. Aikaisemmin olen kirjoittanut suomalaisen ruuan laadusta Talous Sanomien jutun innoittamana.

Kosmetiikka on ollut nyt paljon esillä lehdissä. Aiheet ovat olleet lähinnä negatiivisia. On ollut juttuja kosmetiikan haitoista ja jopa vaaroista. Raskaana olevia naisia on kehoitettu olemaan meikkaamatta, koska kosmettiikka voi aiheuttaa hedelmättömyyttä vatsasssa olevalle lapselle. Suomalaiset ovat tunnetusti huonoja kosmetiikan käyttäjiä. Matkustetaan tästä sitten itään tai länteen, niin suomalaisiin verrattuna naiset ovat huolitellumpia. Kuinka monta kertaa suomalaisia on verrattu venäläisiin, virolaisiin tai ruotsalaisiin naisiin. Ja kuinka monta kertaa suomalaisia olisi kehuttu näissä vertailuissa? Suomalaisten asenne kosmetiikkaan on ristiriitainen, kosmetiikkaa melkein kielletään käyttämästä, ja sitten kuitenkin verrataan muiden maiden naisiin, kuinka suomalaisten pitäisi olla naisellisempia.


Suomessa on paljon naisia, jotka eivät juurikaan käytä kosmetiikkaa tai kosmetiikkaostokset hankitaan lähinnä apteekin perusvoidehyllyltä. Seerumeita käytetään vähemmän kuin muissa maissa. Naamioita Suomessa käytetään todella vähän ja siksi niitä ei Suomessa ole niin paljoa myynnissäkään. Jopa yksi kasvojen puhdistuksen perustuote, kasvovesi, on osalle suomalasista täysin tuntematon aine, eikä kuulu läheskään kaikkien ihonhoitorutiineihin.

Jos syypää suomalaisten ongelmiin on kosmetiikka, miksi se ei muissa maissa ole aiheuttanut kaikkia näitä ongelmia? Jos esimerkiksi suomalaisten miesten hedelmällisyys on ollut 1980-luvulla Euroopam huipputasoa, mutta 2000-luvulla taso onkin laskenut. Tai miksi suomalaiset ovat niin allergisia? Jos syytämme näistä kosmetiikkaa, niin kaiken järjen mukaanhan muissa maissa, jossa naiset meikkaavat itseään joka päivä, pitäisi sitten olla enemmän näitä ongelmia. Eri puolilla maailmaa ihmiset käyttävät kuitenkin aivan samojen merkkien kosmetiikkaa kuin Suomessakin, tosin Suomessa sitä kosmetiikkaa käytetään vähemmän.


En ole tässä asiassa mikään asiantuntija. Ajatukseni pohjautuvat omiin kokemuksiin, havaintoihin ja lukemiini juttuihin aiheeseen liittyen. En väitä että kosmettiikka olisi vaaratonta tai vaarallista, mutta ihmettelen miksi kosmetiikka on suurin syypää maassa, jossa sen käyttö on kuitenkin vähäistä? Vertaan nyt Suomea Norjaan, koska olen asunut Norjassa ja minulla on sieltä kokemuksia aiheeseen liittyen. Tein siellä töitä jonkin aikaa lasten kanssa eri päiväkodeissa. En törmännyt yhteenkään lapseen jolla olisi ollut allergiaa. Kun oma lapseni aloitti päiväkodin, meiltä ei edes kysytty onko hänellä allergioita. Suomessa allergioista kysytään aina, koska niitä on täällä niin paljon. Jos kosmetiikka aiheuttaa allergioita, miksi norjalaiset eivät ole allergisia, vaikka käyttävät kosmetiikkaa enemmän kuin suomalaiset?

Jos kosmetiikka on samaa joka maassa, niin ruoka on eri. Suomalaiset ruuat ovat lisäaineilla kyllästettyjä, tämän ovat jo useimmat varmasti lukeneet monesta eri paikasta. Kuinka moni laskee E-koodit kaupassa, kun valitsevat ruokia? Miksi esimerkiksi jossain suomalaisissa leivissä on kuusi E-koodia, eihän leipään tarvitse muuta kuin jauhot, vesi, hiiva ja suola? Voisiko ruokien lisäaineet ja ruuan jalostustapa olla myös osasyyllisiä näihin suomalaisten ongelmiin?

kuvat täältä ja täältä

torstai 10. maaliskuuta 2011

Kaunis iho

Julkkiksilla on tietenkin varaa käyttää kauneuteensa rahaa juuri niin paljon kuin haluavat (ja vähän enemmänkin). Mutta olisikohan silti jotenkin mahdollista saada yhtä kaunis iho kuin Hayden Panettierella? Tässä on todellakin iho joka hehkuu. Tähän tietenkin auttaa hyvien geenien lisäksi, terveellinen ruokavalio, riittävä veden juominen, oikeat ihonhoitotuotteet ja hehkua tuovat meikkituotteet. Hmmm...myydäänköhän noita geenejä kaupassa?




kuvat täältä ja täältä

Kultainen silmämeikki

Anna Suin tämän kevät/kesä -näytöksen meikeissä mallien luomilla hohteli kaunis kultainen glitterluomiväri. Muuten meikki oli hyvin luonnollinen, luonnolliset kulmakarvat, vaaleat huulet, vaaleaa roosansävyistä poskipunaa, jolloin huomio keskittyy silmiin ja kauniiseen luomiväriin. Silmäulkonurkassa ja luomivaossa on aavistuksen tummempaa ruskeaa luomiväriä, joka saa silmät korostumaan enemmän, silmät näyttävät meikatummilta, vaikka edelleen meikki on luonnollinen ja silmien muoto tulee paremmin esiin. 



tiistai 8. maaliskuuta 2011

Uusi suosikkiripsiväri

Olen nyt jo muutaman päivän ajan ehtinyt testailla Diorin uutta Diorshow 360 -ripsiväriä ja olen ollut ihan huipputyytyväinen. Ripsiväri tekee ripsistä huomattavasti pidemmät, se tuuheuttaa, mutta ei kuitenkaan tee paakkuja. Tämä harja on tavoittanut myös silmänurkan pienet ripset ja saanut nekin näyttämään pitkiltä. Lisäksi pyörivää harjaa on ollut helppo käyttää, harjaa ei tarvitse muuta kuin pitään paikallaan ja antaa pyörivän harjan tehdä työt. Ristiin menevät ripsivärin harjakset värjäävät ripset sekä ylä- että alapuolelta. 



maanantai 7. maaliskuuta 2011

Miss Dior Chérie

Tänä keväänä Dior lanseeraa uudistuneen Miss Dior Chérie -tuoksun. Tuoksu on eau de parfum ja siinä on uudistettu sekä pullo että tuoksu. Mainoskuvia  kaunistaa ihana Natalie Portman. Tuoksua voisi kuvailla näillä sanoilla: romanttinen, kukkainen, hedelmäinen, sitruksinen, raikas ja pehmeä. Se on luonnollisen elegantti. Raaka-aineina siinä on mm. sisilian mandariini, veriappelsiini, jasmiini, patsuli, vetiver ja santelipuu. Pääsin tätä tuoksua jokin aika sitten jo testailemaan ja pidin siitä todella paljon. Tämän voisin vaikka ostaa.


kuva täältä

Smashbox O-Gloss

Smashboxin O-Gloss on yksi lempi huulikiiltoni. Kiilto on täysin väritön, mutta huulilla se muuttuu roosan punaiseksi. Sävy muotoutuu huulten oman sävyn mukaan, eli tavallaan jokaiselle tulee oma sävy sen mukaan minkä sävyiset omat huulet ovat. Tämä kiilto kirkastaa kauniisti omaa huulten sävyä ja on hyvin helppokäyttöinen, koska tämän alle ei tarvitse laittaa huulipunaa tuomaan huulille väriä, vaan pelkästään tämä riittää huulimeikkiin.

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Uusi sävy kynsissä

Pidän vaaleanpunaisista kynsistä ja päätin kokeilla Make Up Storen  vaaleanpunaista lakkaa, jonka sävy on Elina. Make Up Storen lakat ovat toimineet ainakin minulla tosi hyvin, varsinkin glitteriä sisältävät lakat säilyvät kynnellä lohkeilematta yli viikon. Lisäksi lakoissa on ohut, hyvin levittyvä koostumus, joten sen saa helposti levitettyä kynnelle kauniisti. 




Päivän silmämeikki

Päivän meikki on tehty kahdella eri luomivärillä. Käytössä olivat Make Up Storen cybershadow gold ja microshadow velvet. Nämä sävyt ovat tosi kivat, niillä saa luonnollisen päivämeikin, mutta tarvittaessa näyttävämmänkin meikin. 

Oscareiden meikkilookkeja

Amerikassa huippumeikkitaiteilijat ovat taas päässeet näyttämään taitojaan ja meikkaamaan kauniita näyttelijöitä oscareihin.  Meikit ovat aika klassisia ja luonnollisia, luomivärit ovat pääosin 
murrettuja sävyjä huulipunissa nuden sävyjä. Näistä näyttelijöistä, jotka tähän keräsin, ainoa räväyttäjä on Anne Hathaway, joka erottuu joukosta punaisilla huulillaan.

Michelle Williams

Scarlett Jonhansson

Mila Kunis

Reese Witherspoon

Natalie Portman

Anne Hathaway

Gwyneth Paltrow


kuvat täältätäältä ja täältä

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Dior Addict be Iconic

Diorilta on juuri saapunut kauppoihin aivan uusi huulipuna Dior Addict be Iconic. Sävyjä huulipunasta löytyy runsaasti, 44 eri sävyä, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva sävy. Huulipunassa on geelimäinen koostumus, joka tuo huulille kiiltoa ja volyymia. Lisäksi huulipuna on kostetuttavampi kuin Diorin aikaisemmat huulipunat. Uutta huulipunaa mainostaa kaunis Kate Moss, jonka huulilla on huulipunan sävy 578. 

Omat kokemukset uudesta huulipunasta ovat positiivisia. Huulipuna tuntuu todella mielyttävältä huulilla ja kosteuttavalta. Vaikka puna on geelimäinen, siinä on kuitenkin hyvin pigmenttiä ja puna säilyi huulilla kiiltopunaksi yllättävän hyvin.

Tässä muutamia kuvia uudesta huulipunasta, viimeisessä kuvassa on myös Diorin kevään uudet sävyt kynsilakkoihin. Sävyt ovat hyvin tummia ja mielenkiintoinen uutuus on tumma, harmaanmusta matta päällyslakka "Rock Coat".







kuvat täältätäältä ja täältä

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Miu Miun meikki

Miu Miun kevään catwalkmeikki on aika suloinen. Varsinkin huulet. Malleilla on aivan ihanasti meikatut punaiset huulet. Myös silmämeikki on vahva, koko yläluomeen on sudittu mustaaa luomiväriä ja runsaasti ripsiväriä ja luultavasti irtoripsiä.




kuvat style.com

Diorshow 360

Ostin eilen Diorin uuden ripsivärin Diorshow 360. Olen aikaisemmin pitänyt Diorin ripsiväreistä, niillä saa kivasti volyymia ripsiin, kuitenkin ilman paakkuja. Lisäksi ripsarit ovat kestäneet hyvin, eivätkä ole kuivuneet nopeasti. 

Diorshow 360 on kuitenkin vähän erilainen kuin mikään muu ripsiväri, siinä on nimittäin pyörivä harja. Ripsiharjan harjakset menevät ristiin, niin että ripset värjäytyvät sekä ala että yläpuolelta. Ripsiväri lupaa tehdä kaiken, eli tuuheutta, pituutta ja vielä taivuttaa ripsiä. Eikä tarvitse tehdä mitään paitsi pitää ripsari paikallaan pyörimässä ja antaa tehdä kaiken työn. Kuulostaa täydelliseltä. Ensimmäisen kokeilun jälkeen voin sanoa olevani tyytyväinen. Ripsistä todella tuli huomattavasti pidemmät kuin muilla ripsiväreillä, tuli volyymia, mutta ei kuitenkaan paakkuja. Tosi kiva uutuustuote!