perjantai 25. marraskuuta 2011

Hehkuva syysmeikki



Chloén syksyn meikkilookkiin kuuluvat luonnolliset, lämpiminä hehkuvat värit. Harmonisen meikin, jossa kaikki värit sulautuvat yhteen, saa valitsemalla meikin värit huolella ja helpointa se on kun käyttää vain muutamia meikkituotteita. Kasvoille saa väriä ja hehkua aurinkopuuterilla, jota voi käyttää myös luomilla silmien varjostamiseen, näin sävy on varmasti yhteen sopiva. Huulille sopii lämmin nude -sävyinen huulipuna. Jotta meikkiin saadaan vähän kontrastia, rajataan silmät ohuesti mustalla kynällä tai nestemäisellä rajausvärillä. Lisäksi ripsiin harjataan runsaasti ripsiväriä. Macin huulipunan sävy freckletone, on aivan ihana ja sopii tähän meikkiin loistavasti. Oma suosikkinini aurinkopuutereista on Chanelin ja sävy 62.





kuvat style.com, polyvore.com, chanel.com

2 kommenttia:

  1. Tuo huulipuna on herkkullisen näköinen.Minulla ei vielä olekkaan Macin huulipunia joten sellainen pitää ehdottomasti käydä ostamassa.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kokeilla, tuossa huulipunassa on kyllä tosi kaunis sävy ja koostumus on vähän voidemainen, joten puna myös kosteuttaa huulia.

    VastaaPoista