sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kevään raikkain meikkilook

Dolce & Gabbanan kevään meikkilookki on aivan ihastuttava! Kaunis, luonnollinenen ja raikas meikki sopii täydellisesti kevääseen. Meikkiin kuuluu tasainen, heleä iho, poskipunaa, tuuheat, hyvinmuotoillut kulmakarvat, ohuet mustat rajaukset sekä ylä- että alaluomilla, mustaa ripsiväriä sekä vielä poskipunan sävyä vastaavalla huulipunalla meikatut huulet.






kuvat style.com

perjantai 8. helmikuuta 2013

Pitkät hiukset NOPEASTI

En tiedä onko oikeasti olemassa keinoja saada hiukset kasvamaan entistä nopeammin, ainakin hiuksia kasvattaessa tuntuu aina, että kasvaminen kestää ikuisuuden. Mutta eipä siitä varmaan haittaakaan voi olla, että noudattaa muutamaa vinkkiä, joiden avulla hiusten pitäisi kasvaa ja hulmuta hyväkuntoisina. Cosmopolitanin Beauty -lehdessä, jonka olen ostanut joskus viime vuoden puolella, on paljon vinkkejä kauneudenhoitoon ja ensimmäisenä kerron, mitä siellä neuvotaan pitkistä hiuksista haaveileville.



Lehden mukaan hiusgurut ovat yhtämieltä siitä, että oikealla ravinnolla, ravintolisillä ja hiustenhoitotekniikoilla voi nopeuttaa hiustenkasvua. Foolihappo, sinkki, biotiini ja rauta ovat hiuksille tärkeitä ravintoaineita ja siksi pitäisikin varmistaa, että niitä saa riittävästi. Tärkeää olisi myös lisätä proteiinin määrää ruokavaliossa. Hyviä proteiininlähteitä ovat muun muassa kananmunat, raejuusto, kala, kana ja kalkkuna. Hyväkuntoisista hiuksista haaveilevan kannattaa pitää huolta säännöllisistä ruokailuajoista. Hyvä sääntö olisi muistaa syödä neljän tunnin välein, jotta hiukset saavat tarpeeksi ravintoaineita. Hiustenkasvua edistäviä ihmeaineita ovat pähkinät, pavut, vihreät vihannekset sekä lohi.
Jos noudattaa ruokaneuvoja, niin muutos omissa hiuksissa pitäisi näkyä 4-6 kuukauden kuluttua.

Lisäpuhtia hiusten kasvuun saa myös hiuspohjan hieronnalla. Hyvä rutiini on hieroa päänahkaa suihkussa shampoolla pari minuuttia, näin päänahka puhdistuu kunnolla ja hiukset pääsevät kasvamaan paremmin. Kosteuttavat shampoot parantavat hiusten kuntoa, joten kannattaa etsiä shampoo joka sisältää sheavoita tai avokadoöljyä.

Lehdessä neuvotaan myös pitämään viikossa yksi päivä vapaata hiustenkäsittelystä lämpölaitteilla, jo yhden vapaapäivän  luvataan tekevän ihmeitä hiusten kunnolle. Innokkaat hiustenkasvattajat voivat alkaa kokeilla näitä vinkkejä, tuskinpa niistä haittaakaan voi olla!